Lejlighederne, Toldbodhuse

Stilrene lejligheder

Toldbodhuses 110 lejligheder er lyse og ”venlige”, ligesom alle har altan og opholdsrum mod enten syd eller vest. Dermed opnås optimale dagslys- og udsigtsforhold. Mange af lejlighederne er som et ekstra plus gennemlyste. Der er desuden lagt vægt på at skabe karakter og atmosfære ved at vælge materialer som lækkert Svanekøkken, Siemens hvidevarer, lyse parketgulve m.m. Da der er såvel små som store lejligheder, er de velegnede til både singler, seniorer og unge familier.

Lejlighed B2 web 705x405
Lejlighed B3 web

Både store og små lejligheder

Toldbodhuse indeholder i alt 110 lejligheder af varieret størrelse, hvilket åbner op for, at såvel singler som familier får mulighed for at slå sig ned i Toldbodhuse.

Uanset om du vælger en lille eller en stor lejlighed, er der taget højde for, at hver eneste m² udnyttes optimalt med gode indretningsmuligheder. Arkitekten har desuden lagt vægt på, at der anvendes lyse, gedigne materialer.

Dekorativt byggeri og penthouse lejligheder

Der er fra arkitektens side også lagt vægt på høj funktionalitet og arkitektonisk kvalitet. Hver bygning falder en til to etager, hvilket gør, at hver bygning tilpasser sig den næste bygning i højden. Denne byggemåde gør, at der skabes et skulpturelt og varieret udtryk. Hertil kommer etablering af penthouse lejligheder med eksklusive tagterrasser.

Lejlighed B5 2 web