• video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes - klik her!
P kaelder toldbodhusevej

P-kælder der skaber tryghed

Vi har sørget for, at du kan parkere din bil trygt og sikkert på Toldbodhuse. Vi forstår vigtigheden af at have en bekvem parkeringsløsning, og derfor har vi skabt en moderne og veludstyret p-kælder til vores beboere.

For din bekvemmelighed er der også en elevator, der forbinder p-kælderen direkte til lejlighederne. Dette gør det let at transportere sig mellem bil og lejlighed, især hvis du har tunge indkøbsposer eller ønsker at undgå trapperne.

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos Newsec Property Asset Management Denmark A/S. Kontakt os for mere information på tlf. 4526 0102. Er du interesseret i at bo i Toldbodhuse på havnen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores kontakt formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Restauranter leje lejligheder odense havn

Det yderste af det inderste

De mange nye flotte ejendomme på havnen har hver deres egen unikke beliggenhed på havnen i Odense.

Fra området på havnen er der ikke langt til hverken Odense Banegaard eller byens centrum med gågader, caféer, restauranter og butikker – afstanden via ”Byens Bro” tager et par minutter.

Udvikling af havnen

Odense Havn blev anlagt i starten af 1800-tallet, og meget er sket siden. Efter gennem mere end 150 år at have fungeret som en travl industrihavn er havnen i dag under forvandling til et nyt, spændende område med spirende kulturliv. Havnekvarteret trækker tydelige referencer til fortiden i form af de mange bevarede og “genbrugte” bygninger, og området byder på aktiviteter og oplevelser for både lokale og turister.

Havnebassin odense havn 425x290

Udearealer

Det ny anlagte havneareal rummer et væld af aktiviteter for enhver smag – om man er ung eller gammel, kan man fornøje sig med havnebadet, kajaktur, beach volley, fodboldfabrikken, og det er blot nogle af mulighederne.

Tag en tur til havneområdet og oplev det pulserende liv og mangfoldigheden af aktiviteter. Der er noget for enhver smag, og du vil helt sikkert finde noget, der vil glæde dig. Så kom og vær med til at nyde alt, hvad hvad Odenses havneareal har at byde på!