Åbent hus

Åbent hus på Toldbodhuse

Kom til åbent hus hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 16.30 og søndag fra kl. 12.30 - 13.00 hos Toldbodhuse på Havnen i Odense. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen står klar til at vise de flotte og stilrene lejligheder frem til alle interesserede.

Tilmelding?
Ønsker du at deltage, så kontakt os på 6613 1323 eller via mail på 5101@nybolg.dk.

Lejlighed B2 web 705x405

Stilrene lejligheder

Toldbodhuses 110 lejligheder er lyse og ”venlige”, ligesom alle har altan og opholdsrum mod enten syd eller vest. Dermed opnås optimale dagslys- og udsigtsforhold. Mange af lejlighederne er som et ekstra plus gennemlyste. Der er desuden lagt vægt på at skabe karakter og atmosfære ved at vælge materialer som lækkert Svanekøkken, Siemens hvidevarer, lyse parketgulve m.m. Da der er såvel små som store lejligheder, er de velegnede til både singler, seniorer og unge familier.

Lejlighed B5 2

Både store og små lejligheder

Toldbodhuse indeholder i alt 110 lejligheder af varieret størrelse, hvilket åbner op for, at såvel singler som familier får mulighed for at slå sig ned i Toldbodhuse.

Uanset om du vælger en lille eller en stor lejlighed, er der taget højde for, at hver eneste m² udnyttes optimalt med gode indretningsmuligheder. Arkitekten har desuden lagt vægt på, at der anvendes lyse, gedigne materialer.

Kan du ikke deltage?

Har du ikke mulighed for at deltage i vores åbent hus arrangementer, så udfyld vores kontaktformular, således vil Nybolig kontakte dig med henblik på en fremvisning på et andet tidspunkt.

Det er uforpligtigende, og du modtager kun e-mails i relation til Toldbodhuse. Vi videresender naturligvis ikke dine kontaktdata til andre end mægleren.
Ejendomsmaegler peter schultz jensen nybolig odense

PETER SCHULTZ JENSEN

Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen
Telefon. 6613 1323 

Vi glæder os til at snakke med dig!