• video_typing_cover
  • video_typing_cover
  • video_typing_cover
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes - klik her!

Åbent hus i Toldbodhuse

Kom til åbent hus hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 16.30 og søndag fra kl. 12.30 - 13.00 hos Toldbodhuse på Havnen i Odense. Nybolig Projekt | Odense Palle Jensen står klar til at vise de flotte og stilrene lejligheder frem til alle interesserede. Husk tilmelding på 5101@nybolig.dk eller på 6613 1323

Maegler peter schultz jensen

Mægler kontakt

Lejlighederne er til leje hos Nybolig Projekt Odense - Palle Jensen. Kontakt gerne Peter Schultz Jensen for mere information på tlf. 6613 1323. Er du interesseret i at bo i Toldbodhuse på havnen i Odense, er du meget velkommen til at udfylde vores kontakt formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Tilmeld til Toldbodhuse

Udvikling af havnen

Odense Havn blev anlagt i starten af 1800-tallet, og meget er sket siden. Efter gennem mere end 150 år at have fungeret som en travl industrihavn er havnen i dag under forvandling til et nyt, spændende område med spirende kulturliv. Havnekvarteret trækker tydelige referencer til fortiden i form af de mange bevarede og “genbrugte” bygninger, og området byder på aktiviteter og oplevelser for både lokale og turister.

Boligstoette-regulering-leje-lejlighed-horsens

Kan jeg få boligstøtte?

Hvis du bor til leje i en bolig med eget køkken, kan du måske få boligstøtte. Læs mere om hvordan og hvor du eventuelt kan søge boligstøtte.  

Læs mere